dilluns, 3 d’agost del 2015

3/08/15 Logronyo - Najera - Belorado

Avui comencem la tercera etapa. En hem aixecat contents i amb un xic de ressaca. La noia japonesa, la Megu ja havia marxat, i ens ha deixat una nota despedint-se i desitjant-nos bon camí. Unes altres noies que es passejaven per allà amb calces també han marxat i només faltàvem nosaltres.
Sortint al matí de Logronyo
Ens hem equipat i hem fet el tallat, el cola cao i hem sortit cap a Logronyo. A l'alberg hem donat la voluntat al marxar. Quan marxàvem erem uns 10 o 12 que anàvem direcció Nájera.
A mig camí ens hem trobat en Marcelino, que és un noi peregrino que ha fet molts llibres sobre el camí, i que ens ha explicat quatre coses interessants.



Peregrino Marcelino




Catedral de Navarrete, a uns 9 km de Logronyo, on tots els peregrins paren.

Diuen que el seu nom prové de la proximitat amb Navarra i també en Euskera seria "Nafarrete" que significa Porta de Navarra.





Abans d'arribar a Navarrete hem trobat a la Megu i li hem donat la samarreta que s'havia deixat a l'alberg. Contenta.
Ens despedim amb petons i abraçades i desitjant que tingui un bon camí.
Ella havia començat a Narbonne. Feia dos mesos i mig que caminava.













Al riu Najerilla on hem parat a menjar les fruites que hem comprat, i on hem pogut disfrutar d'un petit descans en un parc verd i molt bonic.

 A Santo Domingo de la Calzada ens hem fet unes fotos de peregrinos i l'Enric ha tingut l'alegria del camí. Ha trobat una botigueta on ha comprat un cable per la càmera i jo també he aprofitat per comprar un carregador. Després hem dinat i hem fet camí cap a Belorado.

Bicigrino Enric amb la gallina

A la tarde ha plogut. Bé, ens ha refrescat per dir-ho d'alguna manera.  
Anavem fent camí pasant per petits poblets, pujant i baixant.....
Voliem arribar a Belorado. Sabiem que l'alberg tenia piscina....voliem arribar d'hora.