dijous, 6 d’agost del 2015

6/08/15 El Burgo Ranero - Astorga

Hem sortit a les 8h del matí amb una fresqueta guai. 
Ens hem parat a esmorzar a Ledigos. Hem menjat truita vegetal i mentre esmorzàvem ha arribat tota una tropa de bascos i catalans...jajaja estaven sorpresos que anéssim per davant seu.


Tot seguit continuem cap a León. Ens parem a canviar  una coberta de la bici d'en Subi. Arribem a la catedral de León, segellem les credencials, ens fem una foto amb en Gaudí i seguint el camí passem pel monestir de San Marcos. Molta calor.


Tot de pujada per sortir de León, passem per pobles petits al costat de la carretera nacional.


Ens parem per dinar a San Miguel del Camino i com gairebé sempre dinem pasta, el menjar dels grans esportistes, jeje. A la tarda estem ben decidits a arribar a Astorga. En Subi no para de dir que menjarem xocolata. Quan li preguntem com es troba sempre respon el mateix....bé!  ës com un diésel...però Perkins, eh?




Quan entrem a Astorga, ens parem a l'alberg municipal. 
És molt gran i sembla que s'hi estarà molt bé....en total 5 euros.
Ens dutxem i sortim a fer un tomb. Fem unes tapes de cecina de vaca, de cavall i de burro. Val a dir que la millor era la de burro. Per postres hem menjat xocolata i hojaldres...mmmmm, boníssims!...i tot regat amb cervessa leonesa. Bonissíma...tant la rossa com la tostada.

Vam trobar en Pitu de Sant Adrià i varem quedar per sortir junts al dematí. Volíem sortir d'hora perquè ens esperava un dia dur.
Si voleu saber la ruta que hem fet avui cliqueu aquí